Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alice Popescu-Donea Asociația Magic Seniors

26% Complete
130 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

De cele mai multe ori, uităm că cei ce sunt supranumiți acum "bătrânii" ne-au fost părinți, bunici, profesori, oameni; oameni ce ne-au sprijinit în momentele noastre dificile, oameni ce ne-au îndrumat, ne-au adus un zâmbet și ne-au oferit bucurie. Anul acesta îmi doresc să dăruim împreună un strop de bucurie pentru cei ce nu au posibilitatea să o facă. Scopul meu este de a strânge suma de 500 de lei, însă, orice sumă este bine-venită. Haideți să facem un strop de bine celor care au realmente nevoie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Menținem și creștem calitatea vieții persoanelor vârstnice din România prin activități intergeneraționale (mișcare, socializare, jocuri, donații în produse, suport IT etc)

English

We maintain and increase the quality of life of elderly in Romania through intergenerational activities (movement, socializing, games, product donations, IT support, etc.)

Scopul programului „Senior Cafe” este de a diminua sentimentul de singurătate al seniorilor din România și de a îmbunătăți calitatea vieţii acestora prin menţinerea funcţiilor cognitive şi a celor motrice cât mai active. 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Multa sanatate
03 Feb 2022
100 RON
24 Jan 2022